ONZE BEDRIJFSLEIDERS: DUITSLAND

OVER ONZE BEDRIJFSLEIDERS

Onze bedrijfsleiders werken met een open vizier, een sterke ambitie en de wil om de klus te klaren. Iedere boerderij functioneert optimaal met inzet van lokale werknemers die het land en de dieren goed kennen. Zij zijn de best gekwalificeerde werknemers.

Klik op de afbeeldingen om meer te lezen.

Mario Reich

Mario's belangrijkste interesses en talenten liggen bij de akkerbouw gewassen. Deze manager heeft veel vaardigheden en een goed gevoel voor het kweken van planten. Mario heeft gestudeerd aan de universiteit in Neubrandenburg.

Hij is gespecialiseerd in zaadvermenigvuldiging voor verschillende gewassen.

Andreas Ogorreck

Aan de zijde van Mario Reich organiseert Andreas Ogorreck het beheer van meer dan 1.600 hectare bouwland en 500 hectare grasland van Agrarhof Brüel en Kuhpon. Hij beheerst de kunst van het verbouwen van voer voor de kudde van meer dan duizend dieren. Hij teelt met veel passie de gewassen volgens biologische richtlijnen.

Het produceren van voer van topkwaliteit voor de melkveestapel met 1000 dieren is bij hem in goede handen. Met grote passie en interesse zette hij de boerderijen om van gangbaar naar biologische.

Dinand Kippers

Twintig jaar geleden verhuisde Dinand van zijn geboorteland Nederland naar Mecklenburg in Duitsland. Met ervaring in de zuivelsector en een passie en liefde voor dieren, fungeert hij als manager van de grootste Duitse veestapel met Jersey koeien en zorgt hij nu voor 600 melkkoeien plus jongvee.

Hij observeert vooruitgang in genetica, mechanisatie en digitalisering in de zuivelsector en implementeert deze progressieve technieken waar nodig.

Erik Neumann

Assistent bedrijfsleider. Bij afwezigheid van de bedrijfsleider, neemt Erik de managementbeslissingen en houdt hij toezicht op de kudde schapen.

Tijdens het lammeren heeft Erik de verantwoordelijkheid voor het lammeren van de schapen die buiten verblijven. Het beschermen van ooien en lammeren tegen roofdieren zoals raven en vossen is een belangrijk onderdeel van zijn werk.

Heiko Peters

Het beheer van de bossen en de zorg voor het wild is in handen van Heiko. Samen met de bedrijfsleiders en naburige jachtopzieners zoekt hij naar de best mogelijke oplossingen voor alle betrokkenen.

Hij is ook verantwoordelijk voor de kudde Salers, die het hele jaar door graast aan de oevers van de rivier de Warnon.

BOEREN IN ANDERE LANDEN

Wilt u meer weten over onze bedrijfsleiders? Klik op een pijl op de kaart of een van de onderstaande knoppen voor meer informatie.

Koepon Farms Locations Koepon Farms Custom Map image/svg+xml Countries of Europe