ONZE BEDRIJFSLEIDERS: DUITSLAND

OVER ONZE BEDRIJFSLEIDERS

Onze bedrijfsleiders werken met een open vizier, een sterke ambitie en de wil om de klus te klaren. Iedere boerderij functioneert optimaal met inzet van lokale werknemers die het land en de dieren goed kennen. Zij zijn de best gekwalificeerde werknemers.

Klik op de afbeeldingen om meer te lezen.

Andreas Ogorreck

Andreas Ogorreck organiseert het beheer van meer dan 3.300 hectare bouwland en 1.000 hectare grasland in Mecklenburg. Hij beheerst de kunst van het verbouwen van voer voor de kudde van meer dan duizend dieren. Hij teelt met veel passie de gewassen volgens biologische richtlijnen.

Erik Neumann

Erik Neumann en zijn team zorgen voor de kudde van 2.500 ooien. Met veel passie voor de schapenhouderij organiseert hij de operatie efficiënt en sinds 2022 ook biologisch.

Heiko Peters

Het beheer van de bossen en de zorg voor het wild is in handen van Heiko. Samen met de bedrijfsleiders en naburige jachtopzieners zoekt hij naar de best mogelijke oplossingen voor alle betrokkenen.

Hij is ook verantwoordelijk voor de kudde Salers, die het hele jaar door graast aan de oevers van de rivier de Warnon.

BOEREN IN ANDERE LANDEN

Wilt u meer weten over onze bedrijfsleiders? Klik op een pijl op de kaart of een van de onderstaande knoppen voor meer informatie.

Koepon Farms Locations Koepon Farms Custom Map image/svg+xml Countries of Europe