ONZE BEDRIJFSLEIDERS: NEDERLAND

OVER ONZE BEDRIJFSLEIDERS

Onze bedrijfsleiders werken met een open vizier, een sterke ambitie en de wil om de klus te klaren. Iedere boerderij functioneert optimaal met inzet van lokale werknemers die het land en de dieren goed kennen. Zij zijn de best gekwalificeerde werknemers.

Klik op de foto om meer te lezen.

Marcel Rijkers

Marcel, manager van Koepon Garnwerd (de oorspronkelijke thuisboerderij van Koepon), houdt toezicht op de kudde van 400 Holstein-koeien en 250 hectare land.

Marcel groeide op, op een melkveebedrijf op in het zuiden van Nederland, maar verhuisde met zijn ouders naar Finsterwolde in de provincie Groningen. Na het succesvol afronden van zijn studie aan de HAS in Dronten, werkte hij als “herd-manager” in de VS. Daarna was hij vertegenwoordiger in van Holstein-genetica en gaf hij fokkerijadvies. Hij aanvaardde in 2013 de baan als bedrijfsleider van het prachtige Koepon veebedrijf in Garnwerd.

"Voor Koepon is het gemiddelde niet goed genoeg. We willen het beter doen. Niets is zo goed, dat je het niet kunt verbeteren! Samen met ons team en alle beschikbare tools en technieken streven we naar betere resultaten; elke dag. "

BOEREN IN ANDERE LANDEN

Wilt u meer weten over onze bedrijfsleiders? Klik op een pijl op de kaart of een van de onderstaande knoppen voor meer informatie.

Koepon Farms Locations Koepon Farms Custom Map image/svg+xml Countries of Europe