ONZE BEDRIJFSLEIDERS: POLEN

OVER ONZE BEDRIJFSLEIDERS

Onze bedrijfsleiders werken met een open vizier, een sterke ambitie en de wil om de klus te klaren. Iedere boerderij functioneert optimaal met inzet van lokale werknemers die het land en de dieren goed kennen. Zij zijn de best gekwalificeerde werknemers.

Klik op de afbeeldingen om meer te lezen.

Krzysztof Wawrzyniak

Operationeel manager bij Paul Pon Polska. Krzystoff streeft naar een soepele samenwerking tussen de akkerbouwtak van het bedrijf en de melkveestapel, om voer van topkwaliteit te kunnen garanderen.

Goede communicatie is van vitaal belang. Krzystoff kent het bedrijf en de beide teams ontzettend goed en kan snelle en strategische beslissingen nemen.

Dominik Wojciechowski

Dominik Wojciechowski is geboren in de provincie Świętokrzyskie. Hij heeft veel ervaring met melkvee opgedaan tijdens zijn verblijf in Groot Brittannië. Deze kennis gebruikt hij nu op het bedrijf in zijn geboorteland. Hij is bedrijfsleider van het vee en verantwoordelijk voor de melkproductie, gezondheid, koe comfort en de rantsoenen bij Paul-Pon Polen. Hij overziet 1200 melkkoeien met 1200 stuks jongvee en ongeveer 25 man personeel.

BOEREN IN ANDERE LANDEN

Wilt u meer weten over onze bedrijfsleiders? Klik op een pijl op de kaart of een van de onderstaande knoppen voor meer informatie.

Koepon Farms Locations Koepon Farms Custom Map image/svg+xml Countries of Europe