EEN FAMILIE VAN LANDBOUWERS

ONZE LANDBOUWERS

Onze boeren werken met een open vizier, een sterke ambitie en de wil om de klus te klaren. Elke boerderij loopt soepel door en met lokale werknemers die het land en de dieren goed kennen. Zij zijn de best gekwalificeerde werknemers.

Lees hieronder voor meer informatie.

AUTHENTICITEIT

Elke Koepon boerderij wordt beheerd door individuele boerderijmanagers. Met passie en trots zit het werk in hun hart. Ze houden zich bezig met de dagelijkse problemen op de boerderij en met lange termijn planningsactiviteiten. Dit betekent dat ze communiceren met personeel, adviseurs, loonwerkers, en de gezondheid van hun veestapel, ruwvoer of beweiding, aankopen en verkopen beheren.

We vertrouwen erop dat elke individuele manager dit doet, omdat zij de lokale situatie het beste kennen.

GELIJKE KANSEN WERKGEVER

Als werkgever voor gelijke kansen leggen we veel nadruk op het aannemen van jonge mensen, bij voorkeur lokale jongeren. Vanwege onze betrokkenheid bij veel lokale schoolprojecten en onze aanwezigheid bij loopbaanworkshops, hopen we de interesse van jongeren te wekken om met ons te komen werken.

Terwijl andere agrarische bedrijven het misschien moeilijk vinden om personeel aan te trekken, zijn we zeer succesvol. Goede werkfaciliteiten, een team-gedreven omgeving en een positieve sfeer zorgen voor een aantrekkelijke werkplek voor alle betrokkenen.

Our Farms

Wilt u meer weten over onze boerderijen? Klik op een pijl op de kaart voor meer informatie.

Koepon Farms Locations Koepon Farms Custom Map image/svg+xml Countries of Europe