ONZE BOEREN: NEDERLAND

OVER ONZE BOEREN

Onze boeren werken met een open vizier, een sterke ambitie en de wil om de klus te klaren. Elke boerderij loopt soepel door en met lokale werknemers die het land en de dieren goed kennen. Zij zijn de best gekwalificeerde werknemers.

Klik op de foto om meer te lezen.

Marcel Rijkers

Marcel, manager van Koepon Garnwerd (de oorspronkelijke thuisboerderij van Koepon), houdt toezicht op de kudde van 400 Holstein-koeien en 250 hectare land.

Marcel groeide op een melkveebedrijf op in het zuiden van Nederland, maar verhuisde met zijn ouders naar de noordelijke provincie Groningen in Finsterwolde. Na het succesvol afronden van zijn studie aan de HAS in Dronten, werkte hij als “herd-manager” in de VS. Daarna had hij functie in de verkoop van Holstein-genetica en het geven van fokadvies. Hij aanvaardde de baan als boerderijmanager van de prestigieuze Koepon Garnwerd veestapel in 2013.

"Voor Koepon is het gemiddelde niet goed genoeg. We willen het beter doen. Niets is zo goed, dat je het niet kunt verbeteren! Samen met ons team en alle beschikbare tools en technieken streven we naar betere resultaten; elke dag. "

Onze boerderijen

Wilt u meer weten over onze boerderijen? Klik op een pijl op de kaart voor meer informatie.

Koepon Farms Locations Koepon Farms Custom Map image/svg+xml Countries of Europe