ONZE BOEREN: DUITSLAND

OVER ONZE BOEREN

Onze boeren werken met een open vizier, een sterke ambitie en de wil om de klus te klaren. Elke boerderij loopt soepel door en met lokale werknemers die het land en de dieren goed kennen. Zij zijn de best gekwalificeerde werknemers.

Klik op afbeeldingen om meer te lezen.

Mario Reich

Mario's belangrijkste interesses en talenten liggen bij de productie van akkerbouw gewassen. Deze manager heeft veel vaardigheden en een goed gevoel voor het kweken van planten. Hij verwierf zijn basiskennis door zijn studie aan de universiteit in Neubrandenburg.

Hij is gespecialiseerd in zaadvermenigvuldiging voor verschillende gewassen.

Andreas Ogorreck

Andreas beheert de 2000 hectare biologische akkerbouw en grasland van de boerderijen Brüel en Koepon.

De kunst van het produceren van voer van topkwaliteit voor de melkveestapel met 1000 dieren is in zijn handen veilig. Met grote passie en interesse vormde hij de boerderijen om naar de biologische productie.

Dinand Kippers

Twintig jaar geleden verhuisde Dinand van zijn geboorteland Holland naar Mecklenburg in Duitsland. Met ervaring in de zuivelsector en een passie en liefde voor dieren, fungeert hij als manager van de grootste Duitse veestapel met Jersey koeien en zorgt hij nu voor 600 melkkoeien plus jongvee.

Hij observeert vooruitgang in genetica, mechanisatie en digitalisering in de zuivelsector en implementeert deze progressieve technieken waar nodig.

Dietmar Schulz

Met jarenlange ervaring in zuivel, een sterke ambitie en een open geest, houdt Dietmar van een uitdaging. Tegenwoordig vindt hij dit in de kudde van 3500 ooien en lammeren, aangezien hij als bedrijfsleider voor Gross Raden fungeert.

Erik Neumann

Assistent bedrijfsleider. Erik neemt managementbeslissingen in afwezigheid van de bedrijfsmanager en is goed geplaatst om toezicht te houden op de kudde.

Tijdens de lammeren heeft Erik een grote verantwoordelijkheid voor het lammeren van de buitenkudde. Het beschermen van ooien en lammeren tegen roofdieren zoals raven en vossen is een belangrijk onderdeel van zijn werk.

Heiko Peters

Het beheer van de bossen en de zorg voor dieren in het wild is in handen van Heiko. Samen met de boerderijmanagers en naburige jachtopzieners zoekt hij naar de best mogelijke oplossingen voor alle betrokkenen.

Hij is ook verantwoordelijk voor de kleine kudde van 65 Salers plus jongvee, die het hele jaar door graast in de buurt van de rivier de Warnon.

Onze boerderijen

Wilt u meer weten over onze boerderijen? Klik op een pijl op de kaart voor meer informatie.

Koepon Farms Locations Koepon Farms Custom Map image/svg+xml Countries of Europe